Notícies de l’Estació Nàutica

Esteu a: Inici Noticies« anteriors | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »

Ajusteu la vostra cercaSeleccioneu període

des de


fins a
Temàtica

Tots els temesEsdeveniments (28)
Assistència a Fires (5)


L’Estació Nàutica clou la Campanya Solidària de la Targeta Comerç

L'Estartit, a 11 de març de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes i l’Obra Social de La Caixa van fer entrega el passat dia 11 de març de l’aportació solidària recollida per la Campanya de la Targeta Empordà Comerç.
Enguany, l’aportació es va fer en favor de la Llar de Jubilats Bell Racó de l’Estartit, per un import total de 1.500 €.
Aquest import és fruit de l’aportació que fa l’Obra Social de La Caixa per cada compra que es realitza amb la Targeta Empordà Comerç que va impulsar l’Estació Nàutica i Comerç de l’Estartit amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Consell Municipal de l’Estartit.
L'Estació Nàutica promociona les Illes Medes

Madrid, 1 a 3 de març i Cornellà de Llobregat, 8 a 10 de març de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes ha participat aquest mes de març a les dues fires més importants de busseig que es celebren a l’Estat Espanyol, el Dive Travel Show, que va tenir lloc a Madrid els dies 1, 2 i 3 i el Saló de la Immersió, que va tenir lloc a Cornellà de Llobregat els dies 8, 9 i 10.
En aquestes dues fires, especialitzades en submarinisme, les Illes Medes i tot el conjunt del Parc Natural hi van tenir un lloc destacat entre els destins més sol•licitats pels submarinistes.
L’Estació Nàutica, com a central de reserves del destí, ofereix als visitants la possibilitat de reservar immersions, tant a les Illes Medes com a la costa dels penya-segats del Montgrí, així com un gran ventall d’activitats nàutiques, terrestres i allotjament en totes les seves variants.
L’Estació Nàutica es promociona a Amsterdam

Amsterdam, 9 i 10 de febrer de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes va ser present la Fira Fiets en Wandelbeurs, que va tenir lloc a Amsterdam (Holanda) els dies 9 i 10 de febrer de 2013.
Aquesta fira, especialitzada en senderisme i cicloturisme, és l’aparador per excel•lència per presentar el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i tota l’oferta que hi ha al seu voltant.
El mercat holandès, és un dels més importants que visita la nostra destinació, que son grans coneixedors i amants de la natura, ha pogut descobrir de primera mà la oferta d’allotjament i activitats del nostre territori, una oferta especialitzada que els permetrà viure i gaudir dels espais naturals extraordinaris que ens envolten.
L'Ajuntament recull la bandera Estació Nàutica a Fitur

Madrid, el 31 de gener de 2013

L’Il•lm. Alcalde, Sr. Jordi Cordon i el Regidor de Turisme, el Sr. Genís Dalmau, en representació de L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Sr. Josep Mª Pla, President de l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes, van recollir el passat dijous 31 de gener de 2013 la Bandera que els reconeix com a Destí Nàutic Excel•lent en el marc de la Fira Fitur, que té lloc a Madrid del 30 de gener al 3 de febrer.
L’Acte, organitzat i presidit per l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques va comptar amb la presència destacada de la Secretària d’Estat de Turisme, l’Excma. Sra. Isabel Borrego, qui va destacar la tasca que porten a terme les Estacions Nàutiques per a la promoció dels destins i va reiterar el seu suport cap a l’organització, actualment formada per 23 destins certificats com a Estació Nàutica.
L’Estació Nàutica de l’Estartit, que enguany celebra el seu quinzè aniversari, és una entitat que entre altres funcions realitza la tasca de promoció turística de Torroella de Montgrí i L’Estartit i és alhora una de les Estacions Nàutiques pioneres de tot l’estat.
L’Estació Nàutica a la Fira Boot de Düsseldorf

Düsseldorf (Alemanya), del 19 al 27 de gener de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes ha assistit a la 44º edició de la Fira Boot de Düsseldorf, que ha tingut lloc del 19 al 27 de gener de 2013.
Aquesta Fira és una de les més importants del sector. Està distribuïda en 17 pavellons, amb uns 2.000 expositors de tot el món i on hi assisteixen milers de visitants provinents no tan sols d’Alemanya, sinó d’altres llocs d’Europa o fins i tot fora d’Europa.
La nostra Estació Nàutica estava representada dins de l’estand de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques i ens ha permès promocionar el nostre destí i el Parc Natural en un aparador de primer nivell com és aquesta Fira.
« anteriors | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »
© 2019 - ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT - C/ de la Platja 10-12, 17258 L´Estartit, GIRONA (Spain) - Tel. 972 750 699
Mapa web   Avís legal   Política de privadesa   Contacta ' ns   Newsletter

Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya
Ajuntament de Torroella de Montgrí
EMD de l'Estartit
Visitestartit
Parc Natural
Comerç de l'Estartit
SICTED
Costa Brava Pirineu de Girona