Notícies de l’Estació Nàutica

Esteu a: Inici Noticies« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | següents »

Ajusteu la vostra cercaSeleccioneu període

des de


fins a
Temàtica

Tots els temesEsdeveniments (28)
Assistència a Fires (5)


El “Parents Blogtrip” a les Illes Medes

L'Estartit, el 29 de maig de 2013

Aquest matí, els participants al “Parents Blogtrip #incostabrava #catalunyaexperience” han arribat al port de l’Estartit per a visitar les Illes Medes.
El perfil dels blocaires era de famílies amb nens i durant la seva visita han pogut gaudir de l’entorn natural de les Illes Medes a bord del vaixell Nautilus.
A més, han assistit a la presentació de l’Estació Nàutica i tota la seva oferta, tant d’allotjament com d’activitats, i del destí, Torroella de Montgrí i L’Estartit, que compta amb el segell de Destinació de Turisme Familiar, acreditat per l’Agència Catalana de Turisme.
Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Blogtrip #incostabraba, Parents Blogtrip

El 29 de maig, vam atendre al destí, el Blogtrip #incostabrava anomenat Parents Blogtrip, és a dir, pares i mares blocaires. Aquests van gaudir d’una sortida en vaixell a bord del Nautilus per veure i viure el Parc Natural.
Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

El 23 de maig, Presentació del destí i Workshop al Centre Cultural Blanquerna, de Madrid. En aquest cas, l’acció anava dirigida a agents de viatges de la capital que inclouen Catalunya a la seva programació, fent especial esment a les destinacions certificades com a Destinació de Turisme Familiar i Estació Nàutica.
Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Acció promocional a Narbonne (França)

Del 8 al 12 de maig, Acció Promocional a Narbonne (França), participant al Village que va organitzar el Patronat de Turisme en aquesta ciutat francesa, dirigida a públic local.
L’Estació Nàutica promociona el destí a la Fira SITC de Barcelona

Barcelona, del 19 al 21 d'abril de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes assistirà el proper cap de setmana, 19, 20 i 21 d’abril de 2013 al SITC (Saló Internacional del Turisme de Catalunya) que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
Disposarem d’un mostrador propi compartit amb les Estacions Nàutiques catalanes, situat dins l’estand de Catalunya (pavelló 1, estand 503-509).
A més a més, el divendres 19 d’abril a les 11h a l’estand de Catalunya, previ a la Inauguració oficial de la Fira, farem la presentació de les 6 Estacions Nàutiques catalanes, on tindrem l’oportunitat de presentar els destins i les novetats per la temporada 2013.
I també assistirem al Workshop Interclubs, que organitza l’Agència Catalana de Turisme, per a posar en contacte els membres dels clubs i establir així possibles convenis de col•laboració o sinèrgies de treball.
« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | següents »
© 2019 - ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT - C/ de la Platja 10-12, 17258 L´Estartit, GIRONA (Spain) - Tel. 972 750 699
Mapa web   Avís legal   Política de privadesa   Contacta ' ns   Newsletter

Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya
Ajuntament de Torroella de Montgrí
EMD de l'Estartit
Visitestartit
Parc Natural
Comerç de l'Estartit
SICTED
Costa Brava Pirineu de Girona