Notícies de l’Estació Nàutica

Esteu a: Inici Noticies



« anteriors | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | següents »

Ajusteu la vostra cerca



Seleccioneu període

des de


fins a




Temàtica

Tots els temes



Esdeveniments (37)
Assistència a Fires (5)






Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Blogtrip #incostabraba, Parents Blogtrip

El 29 de maig, vam atendre al destí, el Blogtrip #incostabrava anomenat Parents Blogtrip, és a dir, pares i mares blocaires. Aquests van gaudir d’una sortida en vaixell a bord del Nautilus per veure i viure el Parc Natural.




Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

El 23 de maig, Presentació del destí i Workshop al Centre Cultural Blanquerna, de Madrid. En aquest cas, l’acció anava dirigida a agents de viatges de la capital que inclouen Catalunya a la seva programació, fent especial esment a les destinacions certificades com a Destinació de Turisme Familiar i Estació Nàutica.




Promoció de Torroella de Montgrí – L’Estartit – Illes Medes

Acció promocional a Narbonne (França)

Del 8 al 12 de maig, Acció Promocional a Narbonne (França), participant al Village que va organitzar el Patronat de Turisme en aquesta ciutat francesa, dirigida a públic local.




L’Estació Nàutica promociona el destí a la Fira SITC de Barcelona

Barcelona, del 19 al 21 d'abril de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes assistirà el proper cap de setmana, 19, 20 i 21 d’abril de 2013 al SITC (Saló Internacional del Turisme de Catalunya) que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
Disposarem d’un mostrador propi compartit amb les Estacions Nàutiques catalanes, situat dins l’estand de Catalunya (pavelló 1, estand 503-509).
A més a més, el divendres 19 d’abril a les 11h a l’estand de Catalunya, previ a la Inauguració oficial de la Fira, farem la presentació de les 6 Estacions Nàutiques catalanes, on tindrem l’oportunitat de presentar els destins i les novetats per la temporada 2013.
I també assistirem al Workshop Interclubs, que organitza l’Agència Catalana de Turisme, per a posar en contacte els membres dels clubs i establir així possibles convenis de col•laboració o sinèrgies de treball.




L’Estació Nàutica clou la Campanya Solidària de la Targeta Comerç

L'Estartit, a 11 de març de 2013

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes i l’Obra Social de La Caixa van fer entrega el passat dia 11 de març de l’aportació solidària recollida per la Campanya de la Targeta Empordà Comerç.
Enguany, l’aportació es va fer en favor de la Llar de Jubilats Bell Racó de l’Estartit, per un import total de 1.500 €.
Aquest import és fruit de l’aportació que fa l’Obra Social de La Caixa per cada compra que es realitza amb la Targeta Empordà Comerç que va impulsar l’Estació Nàutica i Comerç de l’Estartit amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Consell Municipal de l’Estartit.




« anteriors | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | següents »
© 2020 - ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT - C/ de la Platja 10-12, 17258 L´Estartit, GIRONA (Spain) - Tel. 972 750 699
Mapa web   Avís legal   Política de privadesa   Contacta ' ns   Newsletter





Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya
Ajuntament de Torroella de Montgrí
EMD de l'Estartit
Visitestartit
Parc Natural
Comerç de l'Estartit
SICTED
Costa Brava Pirineu de Girona