Notícies de l’Estació Nàutica

Esteu a: Inici Noticies« anteriors | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | següents »

Ajusteu la vostra cercaSeleccioneu període

des de


fins a
Temàtica

Tots els temesEsdeveniments (28)
Assistència a Fires (5)


Classes de Rus a l’Estació Nàutica de l’Estartit

L'Estartit, del 21 de gener a l'11 de març de 2013

Des d’avui, 21 de gener de 2013 i fins al proper 11 de març, l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes ha programat un Curs de 30 hores de Llengua Russa Oral, dirigit al personal d’atenció al públic de les empreses associades.
Aquest curs, vol donar unes nocions bàsiques de vocabulari i conversa a aquelles persones que en el seu lloc de treball necessiten comunicar-se en llengua russa.
El Mercat Rus és un mercat que es troba en expansió a la nostra destinació i cada cop més són els turistes que ens arriben des de l’Est d’Europa, i és per això que l’Estació Nàutica i la Cambra de Comerç de Girona han co-organitzat aquesta formació.
Un any més, a la Fira de Sant Andreu!

Torroella de Montgrí, l'1 i 2 de desembre de 2012

Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre va tenir lloc a Torroella de Montgrí la 619a. Fira de Sant Andreu.
La fira agrícola, ramadera i comercial compta amb un programa molt complet i variat, dins el qual podem trobar concurs de gossos d’atura, exhibició hípica, fira en el record, fira comercial i artesana i moltes activitats més.
L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes va ser present un any més a l’Espai Ter presentant les propostes d’activitats nàutiques i terrestres per la tardor – hivern 2012/2013 de descoberta del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
Sopar de final de temporada amb reconeixements

Torroella de Montgrí, el 16 de novembre de 2012

El passat divendres 16 de novembre va tenir lloc el Sopar de final de temporada dels Socis de l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes al Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí.
Durant el transcurs de l’acte, que va comptar amb la presència d’unes 60 persones, es van lliurar diferents reconeixements a empreses que celebraven anys de funcionament, 25 anys de trajectòria professional de Josep Puig Economista, 26 anys de les Botigues Medes i 50 anys del Càmping Rifort.
A més a més, es fer un Reconeixement especial a la trajectòria professional de la ceramista local Anna Maria Pla, que porta el nom del municipi arreu amb la figureta del caganer.
Festival de la fruita a l'Escola Portitxol

L'Estartit, el 25 d'Octubre del 2012

Com a darrer acte de les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina, el passat dijous 25 d’octubre va tenir lloc a l’Escola Portitxol de l’Estartit el Festival de la Fruita.
Aquest festival consistia en ensenyar als nens un dels hàbits més saludables que és menjar fruita cada dia.
El Festival va anar a càrrec de voluntaris de Oncolliga Girona, que van fer gaudir a tots els nens alhora que van fer un esmorzar bo i saludable.
Aquestes Jornades, organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Consell Municipal de l’Estartit, tenen com a base la poma. I compten un any més amb el Patrocini de Vins i Caves Celler Castell de Perelada, que seran presents a tots els menús.
Als restaurants participants, que son: Catamaran, Molí del Mig, Picasso i Portal de Mar a Torroella de Montgrí i La Gaviota i Medes II a l’Estartit, podreu trobar acurats menús o bé una selecció de plats amb poma que us permetran gaudir d’aquest fruit tant nostra de formes ben diferents i originals.
Podeu consultar els menús a www.enestartit.com
Les Jornades Gastronòmiques a la Fira de la Poma d'Ullà

Ullà, el 21 d'octubre de 2012

Els restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina, que tenen lloc a Torroella de Montgrí i L’Estartit durant tot el mes d’Octubre, van ser presents el passat diumenge 21 d’octubre a la Fira de la Poma d’Ullà.
Dins els actes de la fira hi havia un espai gastronòmic coordinat per la Casa de Cultura de Sant Andreu, on les Jornades Gastronòmiques hi van tenir un paper destacat.
Els restaurants participants van oferir un tastet amb poma, acompanyat d’una copa de vi de Vins i Caves Castell de Perelada.
Aquestes Jornades, organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Consell Municipal de l’Estartit, tenen com a base la poma.
Als restaurants participants, que son: Catamaran, Molí del Mig, Picasso i Portal de Mar a Torroella de Montgrí i La Gaviota i Medes II a l’Estartit, podreu trobar acurats menús o bé una selecció de plats amb poma que us permetran gaudir d’aquest fruit tant nostra de formes ben diferents i originals.
Aquestes Jornades compten un any més amb el Patrocini de Vins i Caves Celler Castell de Perelada, que seran presents a tots els menús.
« anteriors | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | següents »
© 2019 - ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT - C/ de la Platja 10-12, 17258 L´Estartit, GIRONA (Spain) - Tel. 972 750 699
Mapa web   Avís legal   Política de privadesa   Contacta ' ns   Newsletter

Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya
Ajuntament de Torroella de Montgrí
EMD de l'Estartit
Visitestartit
Parc Natural
Comerç de l'Estartit
SICTED
Costa Brava Pirineu de Girona