Notícies de l’Estació Nàutica

Esteu a: Inici Noticies« anteriors | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | següents »

Ajusteu la vostra cercaSeleccioneu període

des de


fins a
Temàtica

Tots els temesEsdeveniments (52)
Assistència a Fires (5)


Entrega del Reconeixement “Musclo d’Or 2014” al Restaurant La Gaviota

Acte dins el programa de les Jornades Gastronòmiques 2014

Durant tot el mes de juny, a Torroella de Montgrí i L’Estartit, catorze restaurants ofereixen els menús de les Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar, La Clova. Les Salines, Club Nàutic, La Sal, Fèlix, Dalfó, Can Cervera, El 39, Alba, Les Corones, Medes II, La Gaviota, Can Sánchez, Nereida i Picasso.
El passat dia 31 de maig de 2014, va tenir lloc la Degustació i Concurs de Musclos, on els assistents van poder provar musclos cuinats de formes diferents i després emetre el seu veredicte.
Les votacions van donar com a millor musclo del dia i, per tant, guanyador del Reconeixement “Musclo d’Or 2014” al Restaurant La Gaviota de l’Estartit.
Les Jornades Gastronòmiques es podran degustar fins a final de mes. Podeu consultar els menús a www.enestartit.com
Degustació i Concurs de musclos 2014

Acte dins el programa de les Jornades Gastronòmiques 2014

Durant tot el mes de juny, a Torroella de Montgrí i L’Estartit, catorze restaurants ofereixen els menús de les Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar, La Clova. Can Sánchez, El 39, La Gaviota, Les Corones, Alba, Medes II, Nereida, Can Cervera, Dalfó, Fèlix, La Sal, Les Salines, Club Nàutic i Picasso.
El passat dia 31 de maig de 2014, va tenir lloc la Degustació i Concurs de Musclos, on els assistents van poder provar musclos cuinats de formes diferents i després emetre el seu veredicte.
El restaurant guanyador del Concurs serà guardonat amb el premi “Musclo d’Or 2014”.
Promoció de Torroella – l’Estartit – Illes Medes

Assistència a Fires 2014

L’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes, amb el suport i la col•laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha assistit recentment a les Fires:
- Boot, Düsseldorf (Alemanya), del 18 al 26 de gener de 2014
- Fitur, Madrid, dies 22 a 26 de gener de 2014
- Duikvaker, Utrecht (Holanda), dies 1 i 2 de febrer de 2014
- Fira de l’Esport i Turisme de Muntanya, Lleida, dies 14, 15 i 16 de febrer de 2014
- The London International Dive Show, Londres (Regne Unit), dies 15 i 16 de febrer de 2014
En aquestes fires hem pogut constatar el bon coneixement que es té del nostre destí, tan aquí com als altres països que hem visitat. Els mercats en els quals ja hem estat, juntament amb França, son els que ens hem marcat com a prioritaris pel nostre destí.
A més, hem aprofitat la visita a les esmentades fires per a establir contactes amb mitjans de comunicació i tour operadors o agents de viatges que puguin estar interessats a publicar o a programar el nostre destí.
Properes cites promocionals:
- Saló de l’Immersió, Cornellà de Llobregat (Barcelona), dies 28 de febrer i 1 i 2 de març de 2014
- Fiets & Wandelbeurs, Amsterdam (Holanda), dies 1 i 2 de març de 2014
- Girocàmping, Girona, dies 6 a 9 de març de 2014
L’Ajuntament recull la bandera Estació Nàutica a Fitur

Madrid, el 22 de gener de 2014

L’Il•lm. Alcalde, Sr. Jordi Cordon, en representació de L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, i el Sr. Josep Mª Pla, President de l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes, van recollir el passat dimecres 22 de gener de 2014 la Bandera que els reconeix com a Destí Nàutic Excel•lent en el marc de la Fira Fitur, que té lloc a Madrid del 22 al 26 de gener.
L’Acte, organitzat i presidit per l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques va comptar amb la presència destacada de la Secretària d’Estat de Turisme, l’Excma. Sra. Isabel Borrego, qui va destacar la tasca que porten a terme les Estacions Nàutiques per a la promoció dels destins i va reiterar el seu suport cap a l’organització, actualment formada per 23 destins certificats com a Estació Nàutica.
L’Estació Nàutica de l’Estartit és una entitat que entre altres funcions realitza la tasca de promoció turística de Torroella de Montgrí i L’Estartit, i és alhora una de les Estacions Nàutiques pioneres de tot l’estat.
Entrega de guardons al sopar dels socis de l'Estació Nàutica

L'Estartit, 22 de novembre de 2013

El passat divendres 22 de novembre va tenir lloc al Restaurant del Club Nàutic Estartit, el Sopar anual dels Socis de l’Estació Nàutica l’Estartit – Illes Medes, al que hi van assistir unes 70 persones.
Dins el marc del sopar, l’Estació Nàutica va fer reconeixement al Restaurant Alauda – Parc d’Atraccions Jocs, pels seus 38 anys de dedicació professional; pels 40 anys del Càmping Castell Montgrí; i pels 52 anys de l’Hostal-Restaurant Can Dalfó i Souvenirs Catalina Ferrer.
A més, van tenir un reconeixement especial els GEAS de l’Estartit (Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil) pel seu esperit de servei i col•laboració.
« anteriors | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | següents »
© 2024 - ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT - C/ de la Platja 10-12, 17258 L´Estartit, GIRONA (Spain) - Tel. 972 750 699
Mapa web   Avís legal   Política de privadesa   Contacta ' ns   Newsletter

Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya
Ajuntament de Torroella de Montgrí
EMD de l'Estartit
Visitestartit
Parc Natural
Consell Comarcal
SICTED
Costa Brava Pirineu de Girona